2011. április 17., vasárnap

Videó Kupac


Nos, eljött az ideje egy újabb adag videónak Pannika becses gyűjteményéből! 8)

Először is, gondolom ti is szembesültetek a nyomorék magyar-justin-bieber-utánzat Fluor vagy kiatököm "Mizu" című számával. Aki, nem, hát íme, megtekintés saját felelősségre!


Gondolom a szöveget nehéz volt megírni, és hatalmas nagy mondanivalóval rendelkezik...BBáááá de szar:@
Viszont ami poén az az, hogy egy rakás poénos videóátírást csináltak belőle. A kedvencem ez a Gyűrűk Urából kivett főgonosz Szauron-haverja átírás 8)
A legjobb a "filmezünk az ágyban?" kérdésnél, meg a "mizu mizu mizu" résznél:D




Kövi versenyzőnk a megunhatatlan Szomszédokból merít. Az eredeti szituáció a következő: a csúnya gonosz rossz emberek sutyiban odahordják a szemetet a békés panelproli közösség háza elé. Ekkor közbelép Vágási SzuperFeri. Annyira csúcs, hogy tisztára rápasszol a szöveg a képre:D



Az alábbi videó a Space Invaders régi oldschool játék ' feldolgozása '. És szerintem valahol elég szomorú.



Ezt az utazós-táncolós videót teljesen véletlenül találtam meg. Nagyon jó zenéje van, és hatalmas ötletnek tartom az egészet, meg hogy tényleg meg is valósították...A legjobb a DMZ koreai, a tokiói a kis fodros ruhájukban (a japánok mindig kaphatóak ilyesmire:D), és a pápua új-guinea-i a dobjaikkal 8)


Cukiság: beszorult tacskó:) Nem szoktam cica-kutya videókat kirakni, de ez annyira aranyos:) Az a kétségbeesett szempár8D



Japán agymenés; de ezúttal paródia formájában. Azt hiszem, tökéletesen eltalálták a japán reklámok életérzéseit: van itt csirkesapka, mélyhangú gésababa, eszetlen zene, értelmetlen elemek. Enjoy!



Egyszer már raktam ki 'mash-up'-okat. (Ugye amikor 2 külön zenét kevernek egybe.) Ez most a zsidó Klezmert és a Jump Aroundot mixelni össze, és véleményem szerint baromi jó!



Nemrég fedeztem fel egy zenekart, a Ladytron-t, ami egészen megtetszett. A következő "Destroy everything you touch" című számuk most nagy sláger lett, de nekem a régebbiek is tetszenek. Plusz ennek a számnak a videoklipje is különösen szürreálisra sikeredett, piszok jó ötlet volt.




Végül uccsónak egy érdekes kis rövidfilm: a Tropfest rövidfilm fesztiválon idén első helyezett lett. Egész különös ötlet, de sztem nagyon jó ritmusos, poén cuccos 8) A legjobbak a "pigpigpigpig - cowcowcowcow", és a "lamalamalamalama" talán :)



Nos, ennyi volt a mostani videó-adag, majd lesz megint ha összegyűlik újra pár8)

¤¤¤

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése